Blog / Haberler

Bizden Bilgi Dolu Paylaşımlar
Göz farı eğitimi: Dumanlı göz

Göz farı eğitimi: Dumanlı göz

Dumanlı göz makyajı, orada en çok talep edilen göz görünümlerinden biridir - aslında, makyaj sanatçılarımız bu konuda o kadar pratiktir ki, muhtemelen gözleri kapalıyken yapabilirler (şimdi bu bir meydan okuma).

Klasik siyah dumanlı tonlardan erimiş bronz pigmente kadar, özellikle kış yaklaşırken, dumanlı gözlere olan talep her geçen gün artıyor ve bu nedenle markalar bir dizi güzel makyaj paleti piyasaya sürerek bunu çok akıllıca karşıladılar.

Bunu göz önünde bulundurarak, profesyonel makyaj sanatçılarımızdan biri olan Lauren'i adım adım öğretici ile kendimize nasıl dumanlı göz makyajı yapacağımızı göstermesi için çağırdık...

Adım 1
Bir geçiş göz farı (bronzlaştırıcı da kullanabilirsiniz) gözünüzün kıvrımına karıştırın. Dikkatli olun ve memnun kalana kadar rengin yoğunluğunu kademeli olarak artırın.

Adım 2
Aynı rengi gözünüzün altına alın ve karıştırın.

Adım 3
Gri/silah metal bir göz farı alın ve gözünüzün dış köşesine yavaş yavaş karıştırmaya başlayın. Daha koyu bir rengi çok dikkatli kullanın ve panda gözünden kaçınmak için yavaş yavaş karıştırın!

Adım 4

Az miktarda siyah göz farı kullanarak, kaş kemiğine karıştırmak için süpürme hareketlerini kullanarak griye karıştırmaya başlayın.

Adım 5

Griyi gözün ortasına karıştırmaya başlayın, ilerledikçe kapsama alanını artırın ve derinliğin kademeli olarak arttığından emin olun.

Adım 6

Geçiş göz farı (veya bronzlaştırıcı) ile geri dönün ve tüm renkleri karıştırın. Bu, dumanlı göze kusursuz ve temiz bir görünüm kazandırır.

Adım 7

Kirpiklere yakın durarak ve karıştırarak göz altındaki griyi alın.

Adım 8
Bir fosforlu kalem veya beyaz/yanardöner pigment kullanın ve bunu gözyaşı kanalının hemen yakınındaki gözünüzün iç köşesine sürün.

Adım 9

Işıltılı veya yüksek pigmentli bir gölge kullanarak bu rengi göz kapağının ortasına bastırın. Görünüme bağlı olarak bunu iki veya üç kez yapabilirsiniz.

Adım 10
Siyah bir jel astar kullanarak, gözleri kirpiklere yakın olacak şekilde hizalayın. Ve sonra rimel kirpikleri uygulayın!